Re: Ważny wątek 2 - forum i strona
Mam parę sugestii odnośnie forum.
Po pierwsze,
MODERATORZY!Nie chcę być złośliwy, ale częściej można spotkać moderatora/admina na 4chanie niż tutaj - trzeba to zmienić.
Część tematów trzeba już pozamykać, część usunąć a jeszcze inne połączyć. Moim zdaniem przydałby się ktoś kto rządził by tu twardą ręką, karał za trolling, nieumiejętność z korzystania z opcji 'edytuj post' oraz dbał o przestrzeganie zasad ortografii i 'ogonki'

Moda najlepiej wybrać przez głosowanie. Ubiegać mogłyby się osoby z np. co najmniej 100 postami i posiadające tu konta dużej niż rok. Z uwagi na rozmiar forum uważam, że dwóch modów to liczba optymalna - nikt nie będzie narzekał na nadmiar pracy
Po drugie, należało by zmienić strukturę forum.
Należy dodać dział "Pytania i odpowiedzi' - w ten sposób wyeliminuje się bałagan w innych tematach, a nowo wybrani moderatorzy poprzenosiliby tam wszystkie wątki z pytaniami. Najczęściej poruszane kwestie byłyby w FAQ przylepionym na górze działu'.
Kolejnym potrzebnym działem jest 'Kosz' - tu trafiałyby wszystkie zamknięte i usunięte tematy. W razie potrzeb można by było je przywrócić.
Na razie to tyle. Jak przyjdzie mi coś jeszcze do głowy to dopiszę
EDIT: Jeszcze sugestia odnośnie strony głównej. Można by tam było wrzucać najciekawsze wiadomości z tematu "
Znalazłeś Coś Ciekawego w Sieci - Podziel się z Innymi" niby nic, a może zwiększyć liczbę osób odwiedzających portal