|
Zarejestruj •
FAQ
• Szukaj • Zaloguj
|
|
Teraz jest 25 wrz 2023 01:20
|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Zmarł Pan profesor Zbigniew Jaworski
Autor |
Wiadomość |
predatoraf2
Dołączył(a): 08 kwi 2011 15:04 Posty: 1042 Lokalizacja: Serce umierającej gwiazdy
|
 Zmarł Pan profesor Zbigniew Jaworski
Nie wiem, czy już wiecie, ale wczoraj w Warszawie zmarł Pan Zbigniew Jaworski. Jestem typem człowieka, dla którego śmierć to coś zwykłego, pospolitego. Nigdy nie odczuwałem braku po śmierci jakieś osoby, wujka, ciotki czy nawet przyjaciela. Jak widać jestem specyficzną osobą, jednak po przeczytaniu wiadomości o śmierci Profesora Jaworskiego zrobiło mi się jakoś tak dziwnie, pusto. Dla mnie Pan Jaworski był i jest osobą wielką, która zawsze będzie mi się kojarzyła z pogodnym wyrazem twarzy.
_________________ Dawne konto: predatoraf Data rejestracji: Któryś tam kwiecień 2009 http://wyprawyleona.pl
|
13 lis 2011 14:06 |
|
 |
staszeka
|
 Re: Zmarł Pan profesor Zbigniew Jaworski
No nie dam tutaj internetowej emotikonki znicza bo by to było zbyt pospolite. Wieczny odpoczynek
_________________ Мертвой листвою укрылась вся земля. За стеной деревьев спрятались дома. В этот город не вернутся никогда. Dozymetry: Biełła, Polaron Pripyat, Graetz X50 ZS, RADtriage50, Terra P, DP-75 W Zonie: Kto by to liczył - pewnie ponad 100 dni
|
13 lis 2011 18:46 |
|
 |
spinnaker
Dołączył(a): 11 lis 2010 09:50 Posty: 157 Lokalizacja: Białystok
|
A jeszcze przedwczoraj oglądałem "Czarnobyl - w cieniu reaktora".
_________________ OCLab.pl & OCForum.pl
|
13 lis 2011 20:26 |
|
 |
staszeka
|
Nigdzie w internecie nie ma nic o jego śmierci. edit: na wikipedii sie pojawiło, ale jezeli o niego chodzi to on mial na nazwisko Jaworowski a nie Jaworski - ten drugi byl politykiem
_________________ Мертвой листвою укрылась вся земля. За стеной деревьев спрятались дома. В этот город не вернутся никогда. Dozymetry: Biełła, Polaron Pripyat, Graetz X50 ZS, RADtriage50, Terra P, DP-75 W Zonie: Kto by to liczył - pewnie ponad 100 dni
|
13 lis 2011 21:20 |
|
 |
wojtekS
|
|
14 lis 2011 09:31 |
|
 |
|